Ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος, στο ψηφοδέλτιο της «Δημουργία ξανά!»

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο γιoς του τ. υπουργού του ΠΑΣΟΚ, περισσότερο γνωστός για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Πάλαιρο, τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Δημιουργία ξανά!» στην Αιτωλ/νία και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος

Η εξέλιξη αυτή, ήταν γνώστη το τελευταίο διάστημα και ο επιχειρηματίας, μέσα από τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενημερώνει για την συνεργασία του με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, που όπως είναι γνωστό, στις επερχόμενες εκλογές, συνεργάζεται με την "Δράση" του Στέφανου Μάνου:

«Το τελευταίο διάστημα κάθε πολίτης αυτής της χώρας, κάθε ένας από εμάς, ζεi την αγωνία, το φόβο και την αβεβαιότητα εξαιτίας της αδυναμίας των πολιτικών κομμάτων να κάνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις την ώρα που καταστρέφεται η χώρα μας. Τα πρώην κόμματα εξουσίας μας έφεραν στη σημερινή τραγική κατάσταση, τα δε «αντιμνημονιακά» κόμματα προτείνουν ουτοπικές λύσεις σε μία νεότερη και πλουσιότερη έκδοση του «λεφτά υπάρχουν».

Αναζητούσα μία ελπίδα σωτηρίας, την οποία βρήκα στο λόγο του Θάνου Τζήμερου, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα προσωπικά και στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! που ίδρυσε. Ο συνασπισμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! με τη ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου, είναι η μοναδική σοβαρή πρόταση εξόδου από την κρίση.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Θάνου Τζήμερου να γίνω εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! και να τεθώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου συνεργασίας με τη Δράση στην Αιτωλοακαρνανία.

Εχω επιλέξει να ζώ και να εργάζομαι στην Πάλαιρο Αιτ/νίας και να συμβάλλω στην ουσιαστική ανάπτυξή της. Ο νομός μας με τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμής, με τις μεγαλύτερες λίμνες και ποτάμια, με πανέμορφα βουνά, με διεθνές αεροδρόμιο, θα έπρεπε να είναι ένας πλούσιος τόπος, κάτι που απέχει πολύ από τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα.

Σας ζητάμε να μας δώσετε τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά και να δώσουμε στην Αιτωλοακαρνανία τη θέση που της αξίζει.»

Κωσταντής Ροκόφυλλος