«Όχι στον δικομματισμό, καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ»

E-mail Εκτύπωση PDF

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Αρβανιτάκης και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στα γραφεία του κόμματος

Ο κ. Αρβανιτάκης τόνισε πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη της ζωής των Ελλήνων. «O Ελληνικός λαός πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά πριν φτάσει στην κάλπη. Είδαμε πως 3.000.000 Έλληνες είπαν όχι στον δικομματισμό στις προηγούμενες εκλογές. Ας ολοκληρωθεί αυτό το βήμα να μην το αφήσουμε μετέωρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανιτάκης και συνέχισε : «Βλέπουμε πως μετά τις εκλογές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μιλανε για μια αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και ο ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε ήταν αρνητικός τελικά θα διαπραγματευτεί. Προκοπή μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Όλα αυτά για τις διαπραγματεύσεις είναι ένα βήμα μετέωρο. Το Κ.Κ.Ε πρέπει να βγει ισχυρό από αυτή την μάχη. Ο λαός ζει ήδη την χρεοκοπία, ας μην φτάσουμε πιο κάτω μετά δεν θα έχει γυρισμό».

Μεταξύ άλλων ο κύριος Αρβανίτακης είπε πως η κατάσταση που αυτή τη στιγμή ζει η Ελλάδα είναι τραγική, οι Έλληνες είναι εξαθλιωμένοι, άνεργοι,  χωρίς καν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο Ελληνικός λαός αργά ή γρήγορα θα σηκώσει κεφάλι δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή την ηττοπάθεια. Χαρακτήρισε ως νέο ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ κάλεσε τον Έλληνα πολίτη να διορθώσει την ψήφο διαμαρτυρίας που έδωσε στη Χρυσή Αυγή.

«Η λύση θα έρθει μόνο αν στην εξουσία έρθει ο Ελληνικός λαός μαζί πάντα με το Κ.Κ.Ε.,  ενώ η νέα κυβέρνηση θα πρέπει  να διαγράψει το χρέος, να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να καταργηθούν όλες οι δεσμεύσεις που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα. Το Κ.Κ.Ε έχει προτάσεις, είναι εδώ και δεν γίνεται συνυπεύθυνο όμως στον αλυσοδεσμό του Ελληνικού λάου» κατέληξε ο κ. Δημήτρης Αρβανιτάκης.