Επίσκεψη Γ. Κοτρώνη στον Π. Μοσχολιό

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο κ. Γιώργος Κοτρώνης, επικεφαλής του συνδυασμού "δημιουργία, ξανά!" στην Αιτωλ/νία, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη στον δήμαρχο Αγρινίου  Παύλο Μοσχολιό, μαζί με άλλα μέλη του συνδυασμού

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο δήμαρχος εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον και αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Θεώρησε σημαντική και ελπιδοφόρα την ενασχόληση  νέων ανθρώπων με τα κοινά και προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να εμπλακούν και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Από την μεριά του ο κ. Κοτρώνης αναφέρθηκε στις απόψεις του συνασπισμού "δημιουργία ξανά !"  σχετικά με την ανάγκη μεταρρυθμίσεων που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Προτάθηκε για παράδειγμα η κατάργηση της προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας ή η κατάργηση των εισφορών προς τους ασφαλιστικούς φορείς από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, ώστε να μειωθούν δραστικά τα έξοδα τους.
Οι δυο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Παρασκευή, οπότε - κατά πάσα πιθανότητα- θα βρίσκεται στην περιοχή ο πρόεδρος της Δράσης (πρόκειται για το ένα από τα δύο κόμματα που αποτελούν τον συνασπισμό) κύριος Στέφανος Μάνος.