«Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή;»

E-mail Εκτύπωση PDF

Το γνωστό θεατρικό έργο με τους καταξιωμένους πρωταγωνιστές, θα παρουσιαστεί την  Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 στις  9:30 μμ στο κηποθέατρο του Δημοτιού Πάρκου Αγρινίου

Η Άννα Παναγιωτοπoύλου ,η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ,η Χρύσα Ρώπα ο Αντώνης Καφετζόπουλος ,ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν ,σε πανελλαδικό επίπεδο ,όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!!
Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού ,η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ,ο Γιώργος Τσούρμας ,η Κατερίνα Δημάδη.
Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τουςη Άννα Παναγιωτοπούλου ,ο Αλέξης Καλλίτσης ,ο Μίνως θεοχάρης ,ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση ,η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές .
Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί  Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη .
Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μαζί μας “ Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή ; ”  που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας .

Τιμές εισιτηρίων : 20 ευρώ , 15 ευρώ (φοιτητικό,παιδικό,τρίτη ηλικία)
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ