Διαμαρτύρεται η Χ.Α. επειδή δεν της έδωσαν το λόγο

E-mail Εκτύπωση PDF

Το γεγονός ότι δεν επετράπη στην Χρυσή Αυγή να κάνει χαιρετισμό στην χθεσινή συγκέντρωση για το Σχέδιο «Αθηνά» στο Μεσολόγγι προκάλεσε την αντίδραση της Νομαρχιακής του κόμματος

Ακόλουθη η ανακοίνωση:
«Την περασμένη Τετάρτη κλιμάκιο 30 Συναγωνιστών συμμετείχε στην κινητοποίηση εναντίον του σχεδίου «Αθηνά» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Μεσολογγίου με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Σταθόπουλο Λεωνίδα μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος.
Παρότι δηλώσαμε την συμμετοχή μας στην εκδήλωση οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αρχικώς αρνήθηκαν να ανακοινώσουν από μικροφώνου την παρουσία μας, κάτι που διορθώθηκε μετά από διαμαρτυρία μας.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, ως υπεύθυνος της εκδήλωσης, επέτρεψε στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει χαιρετισμό κάτι που εντελώς αντιδεοντολογικά, στέρησε σε εμάς! Κατόπιν της απαράδεκτης και αφιλόξενης ενέργειας του Δημάρχου, οι Συναγωνιστές αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τον χώρο.
Τονίζουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των κατοίκων του Νομού μας για την απόκρουση της προσπάθειας υποβάθμισής του από το κράτος των Αθηνών, και αφήνουμε τον Κατσούλη στην κρίση των δημοτών του για την απαξίωση του τρίτου κόμματος της χώρας.
Στην προσπάθεια προβοκάτσιας που στήθηκε εναντίον μας, με ένα κουρέλι που κρεμάστηκε από 2-3 αμφιβόλου καθαριότητος ιδιώτες (idiots), πίσω από το βήμα των ομιλητών και που καμία σχέση δεν είχε με το θέμα της εκδήλωσης, απαντούμε ότι με τέτοια φτηνά τεχνάσματα δεν καταφέρνουν τίποτα εκτός από την γελοιοποίηση των εμπνευστών της.
Οι Εθνικιστές, δεν είναι φασίστες κύριοι, φασίστες είναι αυτοί που στερούν το λόγο από ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα!»
Ομιλία Μπαρμπαρούση στο Αγρίνιο
Το προσεχές Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 7:00μμ θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, στα γραφεία της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο Αγρίνιο.