Μεταβατική Νομαρχιακή ο ΣΥΡΙΖΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Χωρις να αναφέρεται στα πρόσωπα που την απαρτίζουν, με ανακοινωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε γνωστή την συγκρότηση της μεταβατικής Νομαρχιακής Επιτροπής στην Αιτωλ/νία

Aκολουθεί η σχετική ανακοίνωση τύπου:

"Με τη παρουσία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημήτρη Βίτσα και μέσα σε κλίμα ομοθυμίας, συναίνεσης και συντροφικότητας συγκροτήθηκε η  μεταβατική, έως το Συνέδριο,  Νομαρχιακή Επιτροπή  Αιτωλ/νίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ.
Παρά του ότι η συγκέντρωση είχε συγκεκριμένο θέμα, εκείνο που κυριάρχησε , για άλλη μια φορά,  ήταν ο βαθύτατος προβληματισμός για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα Ελληνικά νοικοκυριά, τους  ανέργους, τους εργαζόμενους, οι συνταξιούχους, τους νεολαίους και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται απ’ όλες τις ομάδες εργασίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή που συγκροτήθηκε ανέλαβε την ευθύνη και τη δέσμευση για:
α. να μεταφέρει την διαμορφούμενη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, για την έξοδο απ’ τα αδιέξοδα που προκαλεί συνεχώς με τις μνημονιακές πολιτικές και πρακτικές της η τρικομματική κυβέρνηση, έως και στο τελευταίο σπίτι του πιο απομακρυσμένο χωριού της Αιτωλοακαρνανίας.
β. να καταγράψει και να προσθέσει στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  τα συμπεράσματα και τις προτάσεις των τοπικών επιτροπών εργασίας που έχουν συγκροτηθεί, που αφορούν στα τοπικά προβλήματα  και στην αναπτυξιακή πορεία της Αιτ/νιας μέσα απ’ την παραγωγική ανασυγκρότησή της.