Τα Σκιαδέϊκα και η κινητή τηλεφωνία

E-mail Εκτύπωση PDF

Θέατρο... ανταγωνισμού μεγαθηρίων της κινητής τηλεφωνίας έχει καταστεί ο οικισμός Σκιαδέϊκα στη Χούνη, ένας από τους πλέον απομακρυσμένους οικισμός του δήμου Αγρινίου

Εκεί οι λιγοστοί κάτοικοι αν και έχουν χίλια δυο προβλήματα, διαμαρτύρονται μαζί με τα άλλα και για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους (σ.σ. που να ξεραν τι γίνεται μέσα στο Αγρίνιο...)

Το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα Τετάρτη και όπως προέκυψε από την απάντηση στην περιοχή άλλη εταιρία έχει στήσει κεραία και έχει άδεια, χωρίς όμως η κεραία της  να λειτουργεί και άλλη εταιρία έχει στήσει δική της κεραία στον ιστό της ανταγωνίστριας που μάλιστα την έχει θέσει σε λειτουργία! Κανονικό θέατρο του παραλόγου με δυο λόγια. Πάντως η σχετική συζήτηση έγινε και αφορμή να τεθεί συνολικά το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε όλο το  εύρος του δήμου Αγρινίου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ράπτη να ενημερώνει πως έχει σταλεί έγγραφο σε όλες της εταιρείες ώστε μέχρι τον Μάιο να γνωστοποιήσουν  που έχουν στήσει κεραίες,  με τι άδειες και εάν πληρώνουν τα ενοίκια που τους αναλογούν.

Έχω την εντύπωση πως οι απαντήσεις θα βγάλουν λαυράκια...

Π.Η.Τ.