Κάντε και κανένα ευχέλαιο...

E-mail Εκτύπωση PDF

Είχαμε πει ότι με το που ήρθε στο Μεσολόγγι ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Αποστολόπουλος τον Αύγουστο του είχαν "κάτσει"  όλες οι σοβαρές υποθέσεις. Με το που ήρθε στο Αγρίνιο, ποιος θα περίμενε ότι θα ξεκίναγε με απόδραση!

Όχι ότι εννοούμε κάτι για τον άνθρωπο, που ξέρουμε ότι είναι και άξιος αξιωματικός, αλλά να: Με το που πάτησε το πόδι του στο Μεσολόγγι, την ίδια μέρα, στις αρχές Αυγούστου, ξέσπασαν τα σοβαρά επεισόδια με τους πυροβολισμούς και τους τραυματίες στο Αιτωλικό και το Μεσολόγγι. Μέσα σε λίγους μήνες αντιμετώπισε το διπλό φονικό στις Παπαδάτες, έναν ακόμη φόνο στο Βαλτί, ενώ ενδιάμεσα είχε και νέο γύρο σοβαρών επεισοδίων στο Αιτωλικό!

Μετά από όλα αυτά, ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του στο Αγρίνιο και λίγες μέρες μετά, έγινε η απόδραση! Βέβαια φυσική παρουσία δεν είχε αυτές τις μέρες ο νέος Διευθυντής στο Αγρίνιο, αφού είναι σε άδεια και έρχεται να αναλάβει την Δευτέρα, αλλά όλα τα παραπάνω είναι κατά κάποιο τρόπο αξιοσημείωτα, έστω και ως συμπτώσεις. Γιατί αν εμβαθύνουμε πραγματικά στο τι συμβαίνει στην Α/Δ Ακαρνανίας και γιατί έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τελευταία, ίσως βγουν δυσάρεστα για πολλούς συμπεράσματα...