Τεσσάρα στο ρελαντί (video)

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Παναιτωλικός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του με  την νίκη του 4-1 επί της ουραγού Επανομής. Δείτε video με φάσεις από τον αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν 4 γκολ και ξεκαθάρισαν νωρίς την υπόθεση "νίκη".
Στην επανάληψη και με τον νικητή να είναι ήδη γνωστός ,ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Παναιτωλικός έκανε συντήρηση δυνάμεων εν΄όψη της δύσκολης συνέχειας με τα παιχνίδια που ακολουθούν . Στα θετικά σίγουρα η εμφάνιση και τα πρώτα γκολ του Σίσιτς με τα χρώματα του Παναιτωλικού, όπως και η διάθεση όλων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Η σημερινή νίκη δεν αποτελεί κριτήριο , αλλά είναι η αρχή μιας σειρά παιχνιδιών τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα δείξουν αν ο Παναιτωλικός μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί από την δέκατη θέση που τώρα είναι στις θέσεις ανόδου.
Πολύ καλή για ένα ακόμα παιχνίδι η συμμετοχή και η συμπαράσταση των φιλάθλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο και στο τέλος μπιζάρισαν τους παίχτες. Την Τετάρτη ο Παναιτωλικός παίζει στα Γιαννιτσά με μια ακόμα Αναγέννηση και θέλει να δώσει συνέχεια στην σημερινή εμφάνιση, αλλά κυρίως στο αποτέλεσμα. Δείχνει σε κατάσταση καλή, ώστε να τα καταφέρει.
Γ. Μ.