Τσολιαδάκια στη σωστή θέση!

E-mail Εκτύπωση PDF

Χαμός γίνεται από χτες από το στιγμιότυπο της χτεσινής παρέλασης από το Αγρίνιο με τους δυο πιτσιρικάδες τσολιάδες που ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και κάθισαν στις κενές θέσεις των βουλευτών

Τα σχόλια στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά media δίνουν και παίρνουν με τα περισσότερα να είναι για το πόσο καλύτερο μοιάζει το μέλλον της Ελλάδας αν το δεις από αυτή τη σκοπιά. Και πράγματι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να προτιμά να δει το "βουλευτή του" εκεί πάνω από το να βλέπει αυτά τα παιδιά. Ίσως η εξέδρα των επισήμων να έπρεπε για τα χρόνια που περνάμε να αποτελούνταν μόνο από παιδιά σαν αυτά που για χάρη τους θα γινόταν τα αγήματα, οι παρελάσεις και θα έπαιζε η φιλαρμονική.

Η εικόνα όμως θυμίζει και κάτι άλλο: Για μια ακόμα φορά δεν υπήρξε βουλευτής εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση, ενώ παραδοσιακά λείπουν για διαφορετικούς λόγους και οι βουλευτές άλλων κομμάτων. Κάποιοι είπαν ότι έτσι αποφεύχθηκαν οι εντάσεις και ίσως αυτό να ισχύει. Όμως είναι κακό προηγούμενο και πρέπει να τελειώνει. Δεν μπορεί να φοβούνται να παρουσιαστούν εκλεγμένοι βουλευτές ή και άλλοι πολιτειακοί παράγοντες. Αυτό θα το λύσουν και θα το διεκδικήσουν μόνοι τους, εκτός κι αν δεν τους νοιάζει.