"Είμαι και αλανιάρης και ορθόδοξος..."

E-mail Εκτύπωση PDF

Αφού... προειδοποιεί ότι έχει ολόκληρο στρατό (!) πίσω του, ο αγαπητός Νίκος Ζώγας (και όχι Ζιώγας όπως γράφτηκε) , έστειλε απάντηση στο σχετικό χιουμοριστικό σχόλιο του Μαντουμαδόρου, που τον αφορούσε...

Κατά τα άλλα μας επιβεβαιώνει ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας της ΝΔ. Ιδου η απάντηση:

"Αγαπητέ  Μαντουμαδόρε, εγώ έστειλα μόνο ευχές για τις παρελθούσες γιορτές της Ορθοδοξίας και της 25ης Μαρτίου. Εσύ απ ότι φαίνεται στάθηκες μόνο στη φωτογραφία, δεν έχω ανάγκη να ποζάρω για να με γνωρίσει ο κόσμος ποιός είμαι, αυτή η φωτογραφία ήταν μια τυχαία επιλογή που προφανώς δεν σου άρεσε, αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι είμαι, και αλανιάρης και μάγκας και άνθρωπος της πιάτσας και χριστιανός ορθόδοξος, δεν είμαι όμως ούτε διορισμένος σε καμιά υπηρεσία ούτε το παίζω μεγάλος και τρανός.

Και όσο για τις κομματικές διεργασίες, ανήκω στο κόμμα της Ν.Δ από μικρό παιδί και δεν το κρύβω και από  15 ετών μέλος της Ν.Δ. Εκλέγομαι πάντα με την ψήφο των μελών. Και ως προς την ενημέρωσή σας, ναι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στη Ν.Ο.Δ.Ε. και δεν το κρύβω ούτε φοβάμαι κανέναν γιατί έχω πίσω μου στρατό Νεοδημοκρατών που με στηρίζει.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι εννοείς με το βανάκι που κυκλοφορεί στο Αγρίνιο και που σου το θυμίζει τόσο πολύ η δική μου φωτογραφία. Αν έχεις κάποια απορία έλα επώνυμα να συζητήσουμε.

Υ.Γ. Λέγομαι ΖΩΓΑΣ και όχι Ζιώγας"

Κύριε Ζώγα, Χάρηκα πολύ. Η διαφήμιση δεν χρεώνεται. Για την επωνυμία και τις ανώνυμες στήλες μην πέφτετε όλοι από τα σύννεφα μόλις γράψει κάτι για σας που εκτίθεστε στα ΜΜΕ και στο λαό. Η πρόσκληση σε μονομαχία δεν μπορεί να ισχύσει γιατί ο Μαντουμαδόρος δεν είναι πρόσωπο αλλά ιδέα. Κανείς δεν καλεί π.χ. τον Αποδυτηριάκια σε γνωριμία από κοντά....

Το χιούμορ με το βανάκι ή συγκινεί αυτόν που το διαβάζει ή όχι, είναι θέμα βιωματικό. Έχετε δίκιο στο θέμα του ονόματος, ισχύει το ρητό "πες ότι θες για μένα αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".

Ο Μαντουμαδόρος