Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Α.Ο.

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μεγάλο απόντα τον τραυματία Σωτήρη Ντόβα που χειρουργήθηκε την Τρίτη και με αμφίβολη τη συμμετοχή του Παπαγεωργίου, ο ΑΟ Αγρινίου υποδέχεται αύριο το Μαρούσι

Χειρουργήθηκε  την Τρίτη από τον διακεκριμένο  ορθοπεδικό  κ. Πανταζή στη Θεσσαλονίκη  ο μεγάλος  άτυχος της φετινής  χρόνιας για τον Α.Ο.  Σωτήρης Ντόβας.  Η αποθεραπεία  του θα διαρκέσει  περίπου  4-5 μήνες.
Για τον αυριανό  αγώνα  με την Νίκη Αμαρουσίου  στο ΔΑΚ της πόλης  μας αμφίβολη  είναι και η συμμετοχή  του νεαρού  Παπαγεωργίου ο οποίος  έχει  αιμάτωμα  στο πόδι του.
Ο Α.Ο  θα προσπαθήσει  να επιστρέψει  στις νίκες  και να συνεχίσει  το  εντυπωσιακό  του, σε συγκομιδή βαθμών και εμφανίσεων,   β΄  γύρο. Οι φιλοξενούμενοι  που βρίσκονται  στην 3η θέση  θέλουν   να κάνουν  την υπέρβαση  και να κυνηγήσουν  τις λιγοστές  ελπίδες  που έχουν  για άνοδο. 
Η ομάδα  της Αθήνας    έρχεται  ξεκούραστη  στο Αγρίνιο  μιας και δεν αγωνίστηκε  την προηγούμενη  αγωνιστική  , αφού  ο Ολυμπιονίκης   δεν κατέβηκε  για να αγωνιστεί . Αν τώρα  αυτό είναι καλό ή κακό  θα φανεί  αύριο  στο παρκέ.

- Δεν αγωνίζονται  σήμερα  Σάββατο οι ομάδες  της Αιτ/νιας στην 5η  αγωνιστική   του  final-6 καθώς  έχουν  το ρεπό  τους.