Αποφάσεις για μεταφορά μαθητών.

E-mail Εκτύπωση PDF

Σημαντική σύσκεψη για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τις  δαπάνες για μεταφορά μαθητών, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ.Ε.Π.Ι.Ν. στην Πάτρα.

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Τάσου Αποστολόπουλου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρου, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων. Συζητήθηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2011, όπως επίσης οι εκκρεμότητες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων 2007-2013 και το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.
Επιπλέον, έπειτα από εκχώρηση σχετικής πίστωσης από το Υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Αποστολόπουλος προχώρησε στην κατανομή ποσών στις Περιφέρειες προκειμένου να εξοφληθούν οι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 υποχρεώσεις από τη μεταφορά μαθητών.
Συγκεκριμένα, τα ποσά κατανέμονται ως εξής:
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: 3.110.000 ευρώ
Περιφέρεια Πελοποννήσου: 13.700.000 ευρώ
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: 5.450.000 ευρώ