Στο «σφυρί» τόνοι αζήτητα εμπορεύματα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Το περιεχόμενο δέκα κοντέϊνερς που βρίσκονται στο Πλατυγιάλι και έμειναν στα… αζήτητα  δημοπρατεί την Πέμπτη η ΑΚΑΡΠΟΡΤ.  Τα είδη είναι από καναπέδες  και γρανίτες, μέχρι χριστουγεννιάτικα δέντρα και κλιματιστικά…

Δέκα συνολικά δημοπρασίες γίνονται την ερχόμενη Πέμπτη στα γραφεία της ΑΚΑΡΠΟΡΤ  στο Πλατυγιάλι στις 10 το πρωί  με την κατάθεση σφραγισμένων προσφορών ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Πρόκειται για περιεχόμενο εμπορευματοκιβωτίων που για διάφορους λόγους δεν παρελήφθησαν και που μετά από κάποιες διαδικασίες, εκποιούνται από την εταιρία διαχείρισης του λιμανιού. Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από την Κίνα και το Πακιστάν. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν είδη επίπλων, δερμάτινοι καναπέδες, παιγνίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, καθρέφτες, πετσέτες και μπουρνούζια, ξυλεία, γρανίτες φωτιστικά και κλιματιστικά.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η επίδειξη των αζήτητων εμπορευμάτων στους χώρους των αποθηκών θα πραγματοποιείται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 09:00 – 13.00.
Οι ενδιαφερόμενοι για πληρέστερη ενημέρωσή τους ως προς την ποιότητα, την κατάσταση, το είδος και την ιδιότητα των εμπορευμάτων μπορούν να λάβουν γνώση της σχετικής πράξης επαλήθευσης από την Διεύθυνση Λιμένα και να εξετάσουν τα εμπορεύματα στους χώρους αποθήκευσής τους σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 1 του Κανονισμού Αζήτητων Εμπορευμάτων.
Όλοι οι όροι της δημοπρασίας φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΑΚΑΡΠΟΡΤ