"Δύσκολα τα πράγματα"

E-mail Εκτύπωση PDF

Mία ξεχωριστή βραδιά για όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία απολαμβάνοντας τον καφέ  ή το ποτό τους στο Opera Garden Cafe  την Παρασκευή 27 Μαϊου στις 10:00, με τον Γίωργο Χατζηπαύλου  σε μια παράσταση one man show.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πιο φιλόξενου ''Κήπου του Αγρινίου''...το Opera Garden Cafe σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα με μια άλλη ματιά!!!
«Δύσκολα τα πράγματα»
Η παράσταση – one man show του Γιώργου Χατζηπαύλου ονομάζεται «Δύσκολα τα πράγματα» με την προτροπή να “…δείτε τη ζωή από την καλή αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα…”.
Η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία! Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, ένας κωμικός, στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, έναν μονόλογο 90 λεπτών. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!
Είσοδος Ελεύθερη