Η "φλόγα της Αγάπης" στο Αγρίνιο

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Σάββατο 27 Αυγούστου, το Αγρίνιο αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της φλόγας, στο δρόμο προς το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και από εκεί σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας μας.

Το Σάββατο, λοιπόν, στις 22:20 κατέφθασε στην πόλη μας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) κ. Πρωτόπαπας Εμμ. Χρήστος συνοδεύοντας τη "φλόγα της Αγάπης", την οποία παρέδωσε στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.
Δεκάδες μηχανές από το V STROM Forum, τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, αλλά και μεμονωμένοι μοτοσικλετιστές συνόδευσαν τη φλόγα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ως την Πλατεία Δημοκρατίας, όπου έγινε η παράδοσή της σε μοτοσικλετιστές του V STROM Forum από την Πάτρα.
Ακολούθησαν συνεντεύξεις του προέδρου της ΠΟΣΕΑ και της προέδρου του Συλλόγου μας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και Αχελώος TV και έπειτα, οι μοτοσικλετιστές μετέφεραν τη φλόγα, στο στάδιο του Καινούργιου Τριχωνίδας, όπου λάμβανε χώρα η "γιορτή της Αθερίνας", και την παρέδωσαν στον πρόεδρο του αδελφού Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καινούργιου κ. Κορδάτο Φώτιο, παρουσία 600 περίπου συμπολιτών μας.
Τέλος, ακολούθησε η αναχώρηση της φλόγας συνοδεία του προέδρου της ΠΟΣΕΑ και μοτοσικλετιστών για την Πάτρα, όπου διανυκτέρευσε στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ρίου - Πατρών.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΠΟΣΕΑ και τον πρόεδρό της για την τιμή που έκανε στην πόλη μας και το Σύλλογό μας, την Τροχαία Αγρινίου και το ΕΚΑΒ, τους μοτοσικλετιστές, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και Αχελώος TV, αλλά και όλα τα ΜΜΕ για την προσφορά τους.

 

Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών μόλις ξεκίνησε και είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να μεταλαμπαδεύσουμε την πανανθρώπινη Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε όλους τους Έλληνες. Σας υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο ραντεβού με τη Φλόγα και τους συμπολίτες μας είναι την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα λάβουν χώρα οι κεντρικές εκδηλώσεις του Σ.Ε.Α. Αγρινίου για τη λαμπαδηδρομία.