Πάνω από 10 χιλιάδες επισκέπτες!

E-mail Εκτύπωση PDF

Ολοκληρώθηκε σημειώνοντας τεράστια επιτυχία η 1η έκθεση τοπικών προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας, που διεξήχθη από 1- 4 Σεπτεμβρίου στο Μεσολόγγι.

Τα 51 περίπτερα των εκθετών επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια του τετραημέρου περισσότεροι από 10.000 πολίτες.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά το τέλος των εργασιών της Έκθεσης δήλωσε:
«Για το ιστορικής σημασίας γεγονός που έγινε πράξη  αυτές τις τέσσερεις ημέρες στο Δήμο μας,  οφείλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες:  .
•    Στους συνδιοργανωτές, ήτοι την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, για την αγαστή συνεργασία.
•    Στους εκθέτες που μας εμπιστευτήκαν, στους επιχειρηματίες που
διαφημίστηκαν μέσω της Έκθεσης, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.

•    Στον Αντιδήμαρχο Κοταντάκη Δημήτρη και στο Γραφείο Επιχειρηματικής Δράσης του Δήμου, ιδιαιτέρως δε στην Κρασσά Πέπη και στον Τερζάκη Μανώλη, που ήταν η «ψυχή» της όλης προσπάθειας.
•    Στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κο Μιχάλη Σάλλα, που την εγκαινίασε
•    Στους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαιτέρως στις εργαζόμενες της
Κοινωφελούς μας Επιχείρησης, καθώς και στους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά.

•    Στον κο Δημητρόπουλο, στον οποίο ανήκει η όμορφη συλλογή παλαιών
ποδηλάτων που μας διέθεσε στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου.
•    Στους υπευθύνους και όλα τα μέλη των καλλιτεχνικών σχημάτων που μας κράτησαν συντροφιά, ήτοι: Τη Λέσχη Φωτογραφίας «ΦΩΤΟ. ΛΕΜΕ», τους Foxrot και Dream waves, τη Χορωδία και την Κομπανία του Φιλοκαλλιτεχνικού Συλλόγου Μεσολογγίου, τη Χορωδία του Πνευματικού μας Κέντρου. Ακόμη το Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού που κινητοποίησε τους ψαράδες και διοργάνωσε την εκδήλωση για το περιβάλλον και τον Διατροφολόγο Γεράσιμο Μελισσαράτο, που ήταν ο ομιλητής στην εκδήλωση για τη « Μεσογειακή Διατροφή και τα τοπικά μας προϊόντα».

Τέλος εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες των συμπατριωτών μαςπου στήριξαν την προσπάθεια μας. Έγινε η αρχή και ήταν ελπιδοφόρα.
Να είναι όλοι σίγουροι πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια