Πρόγραμμα RYLA στο Αγρίνιο

E-mail Εκτύπωση PDF

Σεμινάριο εκπαίδευσης ηγετικών στελεχών  RYLA θα υλοποιηθεί  στο Αγρίνιο από τον  Ροταριανό Όμιλο Αγρινίου και την Rotaract.

Αναλυτικά, ο  Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου  και το Rotaract Αγρινίου ανακοινώνουν την διεξαγωγή Προγράμματος RYLA και αναμένουν την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων,  προκειμένου να υλοποιηθεί με επιτυχία αυτό το σημαντικό Πρόγραμμα του Διεθνούς Ρόταρυ.
Οι συνθήκες διεξαγωγής και οι όροι συμμετοχής ακολουθούν:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Σεπτεμβρίου 2011 ,
ΘΕΣΗ – ΧΩΡΟΣ: Ορειβατικό  καταφύγιο Περιστερίου Αιτωλοακαρνανίας , Αγρίνιο
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Διαμονή  και πλήρης διατροφή. Περιήγηση στην περιοχή και ψυχαγωγικές δραστηριότητες
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Καθημερινή  εκπαιδευτική δραστηριότητα με έμφαση στο περιβάλλον και την διαχείρισή του, στην ύπαιθρο και σε αίθουσες του Κέντρου, από έμπειρους εκπαιδευτές.
ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΙΞΕΩΝ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ: Κεντρική είσοδος Πανεπιστημιακής σχολής Αγρινίου , Σάββατο 24/09/2011 και ώρα 10:00 π.μ ,
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν
ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18-28 ετών ,
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις διεύθυνσεις μέχρι 21/09/2011

Ο Πρόεδρος Rotaract                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας Rotaract  

Αντώνης Μ. Πιτταράς                                                                        Ευάγγελος Γ. Αγγελάτος