Νέο βιβλίο για τον Βασίλη Ευαγγέλου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αγρινιώτης καθηγητής που διαπρέπει σαν συγγραφέας στην γειτονική Ιταλία, κυκλοφόρησε το νέο του –πέμπτο-  βιβλίο: «Καλό ταξίδι cowboy», που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο

O συγγραφέας που ζει και εργάζεται στην Κατάνια, έχει μεγαλώσει στο Αγρίνιο, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και ζώντας μια περιπετειώδη ζωή, λίγο μετά την μεταπολίτευση, έφυγε για την Ιταλία, όπου διδάσκει στην Ανώτερη Ακαδημία των Τεχνών και Επαγγελμάτων της Κατάνια, έχοντας ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία στην εφηβική ηλικία

Τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί με την λογοτεχνία, έχοντας σαν έμπνευση ιστορίες που του λένε οι ίδιοι οι ασθενείς του. Κυκλοφόρησε ήδη τέσσερα βιβλία και από χθες πωλείται On line στο internet, το πέμπτο βιβλίο  του «Buon viaggio cowboy» – «Καλό ταξίδι καουμπόι»
Επικοινωνώντας με το agriniopress μέσω του facebook , όπως έκανε για πρώτη φορά νοσταλγώντας το Αγρίνιο, πριν τρεις μήνες περίπου, μας λέει:
«Καλημέρα σας . Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω και θα είμαι   ευτυχής  για την φιλοξενία σας. Το βιβλίο «Καλό ταξίδι Καου Μποι» είναι από χθες προς πώληση online  και σύντομα στα Ιταλικά βιβλιοπωλεία Ευχαριστώ πολύ και ένα μεγάλο «γεια σας» σε όλους τους Αγρινιώτες»
Καλοτάξιδο…