Επεισόδιο στο δημ. συμβούλιο Στράτου

E-mail Εκτύπωση PDF

Αναζητείται από την αστυνομία ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Στράτου που το απόγευμα της Τρίτης, άνευ λόγου και αιτίας γρονθοκόπησε δημοτικό υπάλληλο λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Περισσότερα...
 

Στο «σφυρί» τόνοι αζήτητα εμπορεύματα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Το περιεχόμενο δέκα κοντέϊνερς που βρίσκονται στο Πλατυγιάλι και έμειναν στα… αζήτητα  δημοπρατεί την Πέμπτη η ΑΚΑΡΠΟΡΤ.  Τα είδη είναι από καναπέδες  και γρανίτες, μέχρι χριστουγεννιάτικα δέντρα και κλιματιστικά…

Περισσότερα...
 

Στην Ιονιο ΑΤΕ η "ορφανή" εργολαβία του Ακτιο - Αμβρακία.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ομαλή αλλαγή θα υπάρχει τελικά στην 3η εργολαβία του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία. Προκειμένου να μην διαταραχτεί το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του άξονα η «ορφανή» 3η εργολαβία πηγαίνει στον δεύτερο μειοδότη του διαγωνισμού, την  ΙΟΝΙΟ ΑΤΕ. Η εταιρία με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου το έργο.

Περισσότερα...
 

Απειλείται η άρδευση

E-mail Εκτύπωση PDF

Οριακά οι έγγειες βελτιώσεις, κατάθεση προτάσεων σε ημερίδα στο Αγρίνιο
Η οριακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι έγγειες βελτιώσεις στην Αιτωλ/νία και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, ήταν κοινή διαπίστωση στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ...

Περισσότερα...
 

Συλλήψεις και κατασχέσεις φορτηγών για αμμοληψία.

E-mail Εκτύπωση PDF

Τέσσερα άτoμα συνελήφθησαν  , δυο φορτηγά και ένας φορτωτής κατασχέθηκαν, χθες το μεσημέρι έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στην κοίτη του Αχελώου για παράνομη αμμοληψία. Επίσης χθες στα χέρια της Αστυνομίας, έπεσε ο δράστης της διάρρηξης σε κερματοθήκη αυτόματης πλύσης οχημάτων.

Περισσότερα...
 

Αποχώρηση από τον κόμβο Κουβαρά.

E-mail Εκτύπωση PDF

Δεν περίμεναν την απόφαση της Επιτροπής Αγώνα οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων της Αιτωλ/νίας και αποχώρησαν από τον κόμβο Κουβαρά, όπου είχαν το κύριο μπλόκο τους. Στο σημείo  έχουν απομείενει λίγα φορτηγά που δεν πήγαν να τα πάρουν οι ιδιοκτήτες τους.

 

Περισσότερα...
 

Hμερίδα δασκάλων για ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό.

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η ημερίδα του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός», με θέμα «το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό όπως αυτό διαμορφώνεται με το νέο νόμο του 2010». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Μπαλάγκας  μέλος του ΙΠΕΜ – ΔΟΕ.

Περισσότερα...
 

Εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη.

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αιτωλ/νίας συμμετέχοντας στην Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της 7ης Οκτωβρίου 2010, καλεί τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα την  Πέμπτη στις 10.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου σε εκδήλωση - ενημέρωση με θέμα: "Εξελίξεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και συντονισμό δράσης "

 

Aσθενής σεισμός κοντά στη Λεπενού.

E-mail Εκτύπωση PDF

"Διπλός" ασθενής σεισμός  σημειώθηκε  στις 1.17 σήμερα το πρωϊ και έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Περισσότερα...
 

Τεράστια ζημιά στο βαμβάκι

E-mail Εκτύπωση PDF

Επιστολή του νομάρχη Αιτωλ/νίας Θύμιου Σώκου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά τη διαπίστωση πως το πράσινο σκουλήκι έχει προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην βαμβακοκαλλιέργεια του νομού.

Περισσότερα...
 

Γενική συνέλευση νομαρχιακών υπαλλήλων.

E-mail Εκτύπωση PDF

Το ΔΣ του ΣΥΝΑΝΑ που συνεδρίασε την 21-9-2010  με αφορμή το σχέδιο του οργανισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε εκτός των άλλων και την σύγκλιση Γ.Σ. των μελών του συλλόγου με σκοπό την ενημέρωσή τους για το παραπάνω σχέδιο .
Καλούνται τα μέλη του συλλόγουι την Τετάρτη 06-10-2010 και ώρα 13:00 μμ στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας σε Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα:
1. Ενημέρωση για το σχέδιο του οργανισμού.
2. Συμμετοχή στην απεργία 07-10-2010
3. Ενημέρωση για το Ενιαίο Μισθολόγιο