Κοινωνικές επιχειρήσεις στο Αγρίνιο.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει ημερίδα, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 (ώρα 17:00) στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με θέμα «Δημιουργία & Ανάπτυξη Θερμοκοιτίδας Κοινωνικών Επιχειρήσεων στο Αγρίνιο». Η ημερίδα εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό έργο URBAN N.O.S.E. «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του προγράμματος URBACT II. Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Παύλος Μοσχολιός.

Περισσότερα...
 

«Όχι» στον νέο Οργανισμό από Νομαρχία-δήμο Αγρινίου.

E-mail Εκτύπωση PDF

Συντονισμένη ήταν η αντίδραση Νομαρχίας Αιτωλ/νίας και δήμου Αγρινίου, μετά την κοινοποίηση του σχεδίου προεδρικού διατάγματος του ΥΠΕΣ για τον νέο Οργανισμό της αιρετής Περιφέρειας.
Νομαρχία και δήμος, έστειλαν έγκαιρα επιστολές στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο, όπου ζητείται η αναθεώρηση του επίμαχου προεδρικού διατάγματος.

 

Περισσότερα...
 

Ξεκινά ο δρόμος πρόσβασης στον ΧΥΤΑ Λεπενούς.

E-mail Εκτύπωση PDF

Την  έναρξη των διαδικασιών κατασκευής της νέας οδού πρόσβασης προς τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της 2ης Γεωγραφικής Ενότητας προϋπολογισμού 10.650.000 € ανακοίνωσαν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος κατά την χθεσινή τους (Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010) επίσκεψη στον Χ.Υ.Τ.Α. Λεπενούς.

 

Περισσότερα...
 

Όλες οι επιδοτήσεις μέχρι τέλος του χρόνου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ξεκίνησε η σκληρή διαπραγμάτευση για τη νέα Κοινή Αγροτική πολιτική, δηλώσεις Σκανδαλίδη. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου το 50% των επιδοτήσεων, μέχρι τέλος του χρόνου το σύνολό τους για πρώτη φορά, λέει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Περισσότερα...
 

Δεσμεύσεις Μαγκριώτη για οδικούς άξονες

E-mail Εκτύπωση PDF

Μέχρι τα τέλη του 2013 οριοθετεί την ολοκλήρωση των οδικών έργων στον νομό, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Πάνου Κουρουμπλή.

Περισσότερα...
 

Aντιδρούν οι Νομαρχιακοί υπάλληλοι

E-mail Εκτύπωση PDF

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των Νομαρχιακών υπαλλήλων ανά την Επικράτεια και ειδικά την Αιτωλ/νία για το σχέδιο του προεδρικού Διατάγματος που κοινοποιήθηκε και που περιλαμβάνει το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος για τον Οργανισμό της αιρετής Περιφέρειας.

Περισσότερα...
 

Μεγάλος οδικός άξονας στο Ξηρόμερο

E-mail Εκτύπωση PDF

Την άμεση δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση της οδού ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΦΥΤΕΙΕΣ-ΑΣΤΑΚΟΣ», που εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α., προϋπολογισμού 17.530.000€ ανακοίνωσαν χθες (Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010) σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Φυτειών, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος.

Περισσότερα...
 

Σύσκεψη για τα ΤΟΕΒ στις 2 Οκτωβρίου.

E-mail Εκτύπωση PDF

 «Διαχείριση Εγγειοβελτικών Έργων. Προβλήματα και Προοπτικές» είναι το θέμα της διαπεριφερειακής συνάντησης των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, στις 10:00 π.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.


Περισσότερα...
 

«Δεν θα γίνουν εκλογές!»

E-mail Εκτύπωση PDF

 Συνάντηση των Νομαρχιακών υπαλλήλων με τον Τάσο Αποστολόπουλο, για τον Οργανισμό της αιρετής Περιφέρειας. Oι αντιδράσεις αναμένεται να ενταθούν εαν δεν γίνουν αλλαγές στο σχέδιο προεδρικού διατάγματος του Υπουργείου των Εσωτερικών. Την Τετάρτη σύσκεψη στην Περιφέρεια στην Πάτρα.

Περισσότερα...
 

Bρέθηκαν αυτοφυή χασισόδεντρα

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και περί ώρα 09.30  το πρωί, αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες χασισόδεντρα σε ρέμα, κοντά στο Αγρίνιο.

Περισσότερα...
 

Φορτηγά στο Κέντρο

E-mail Εκτύπωση PDF

Κινητοποίηση των μεταφορέων στην πλατεία σιντριβανιού στο Αγρίνιο.
Φράκαρε για ένα μισάωρο το απόγευμα της Δευτέρας το κέντρο του Αγρινίου, με την κάθοδο είκοσι περίπου φορτηγών, στην Παναγοπούλου και το σιντριβάνι...

Περισσότερα...