Μια μαγική βραδιά.

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι Magic De Spell στο OZ Rock Stage αύριο Σάββατο, υπόσχονται ταξίδι σε  μουσική - μαγική βραδιά με αποσκευές γεμάτες rock διάθεση, αντίδραση, μελοποίηση και διασκευή επιλεγμένων τραγουδιών.

Περισσότερα...
 

Σπουδαία live στο Αγρίνιο.

E-mail Εκτύπωση PDF

Σημαντικές μουσικές παρουσίες, τις επόμενες μέρες. Εκτός από τον Βασ. Παπακωνσταντίνου στο Emileon, στις 8 Δεκεμβρίου, σπουδαία live  οργανώνει το OZ RockStage.Στις 4 Δεκεμβρίου ζωντανά οι Μagic de spell και στις 9, συναυλία Μικρούτσικου-Θηβαίου. Το Σάββατο εμφανίστηκε ο πρώην των Archive, Graig Walker.

 

O Β. Παπακωνσταντίνου στο emileon.

E-mail Εκτύπωση PDF

To cafe bar Emileon στο Δοκίμι, ανοίγει τις πόρτες του και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, φιλοξενεί τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μια από τις πιο σημαντικές μουσικές στιγμές του φετινού χειμώνα στο Αγρίνιο.

Περισσότερα...
 

Aλλαγή στην εμφάνιση Παπακωνσταντίνου.

E-mail Εκτύπωση PDF

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου μουσική παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο EMILEON SportCenter μετατίθεται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 22.30 στον ίδιο χώρο.

 

Βραδιά κλασικής μουσικής

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του για την περίοδο 2010-2011, παρουσιάζει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010, στις 8:00 μ.μ., βραδιά Κλασικής Μουσικής.

Περισσότερα...