Πολιτισμός: Θέατρο

«Εκείνος κι εκείνος»

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Γιορτές Καλοκαιριού 2011", παρουσιάζειτη θεατρική παράσταση «ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ» , βγαλμένη μέσα από την θρυλική ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 70.

Περισσότερα...
 

Ξεκινά η θερινή περιοδεία του Χρήστου Πατρινού

E-mail Εκτύπωση PDF

ΚαραγκιοζοπαίχτηςΤο Ελληνικό Παραδοσιακό Θέατρο Σκιών του Χρήστου Πατρινού θα περιοδεύσει με νέες αλλά και παλιές ξεκαρδιστικές κωμωδίες και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νεότεροι την λαϊκή μας τέχνη.

Περισσότερα...
 

«Τα κορίτσια με τα μαύρα»

E-mail Εκτύπωση PDF

Κηποθέατρο ΑγρινίουΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων  «Γιορτές Καλοκαιριού 2011» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Τα κορίτσια με τα μαύρα», την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ. στο Κηποθέατρο του Δημοτικού Πάρκου.

Περισσότερα...
 

«Το γάλα» στον Αστακό

E-mail Εκτύπωση PDF

Αννα ΒαγενάΜια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά,  θα παρουσιαστεί την Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 και ώρα 9μ.μ. στο Προαύλιο του Γυμνασίου στον Αστακό.

Περισσότερα...
 

«Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα» στο Αγρίνιο

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Γιορτές Καλοκαιριού 2011"  παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα», το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. στο Κηποθέατρο του Δημοτικού Πάρκου.

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL