Πολιτισμός: Θέατρο

«Η αληθινή απολογία του Σωκράτη»

E-mail Εκτύπωση PDF

θέατρο ΑγρίνιοΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Γιορτές Καλοκαιριού 2011" παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» του Κ. Βάρναλη την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. στο Κηποθέατρο του Δημοτικού Πάρκου.

Περισσότερα...
 

Θεατρικές παραστάσεις από παιδιά

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι «Παιδικές Θεατρικές Συναντήσεις» του Δήμου Μεσολογγίου παρουσιάζουν στις 29 και 30 Ιουνίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου και στις 2 Ιουλίου στο ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού, το έργο « Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον » του R. Bach.

Περισσότερα...
 

“Ευτυχώς επτωχεύσαμεν”

E-mail Εκτύπωση PDF

θεατρική παράστασηΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Γιορτές Καλοκαιριού 2011" παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Ευτυχώς επτωχεύσαμεν” την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. στο Κηποθέατρο του Δημοτικού Πάρκου.

Περισσότερα...
 

Ο "Μικρός Πρίγκιπας" στο Κηποθέατρο

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο "Μικρός Πρίγκιπας" θα βρίσκεται στο Αγρίνιο, στο Κηποθέατρο του δημοτικού  πάρκου,  για μια μόνο παράσταση την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:15 το βράδυ.
Μια παράσταση βασισμένη σ’ ένα από τα καλύτερα βιβλία του 20ου αιώνα.

Περισσότερα...
 

"Δύσκολα τα πράγματα"

E-mail Εκτύπωση PDF

Mία ξεχωριστή βραδιά για όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία απολαμβάνοντας τον καφέ  ή το ποτό τους στο Opera Garden Cafe  την Παρασκευή 27 Μαϊου στις 10:00, με τον Γίωργο Χατζηπαύλου  σε μια παράσταση one man show.

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL