Συνάντηση με Αγραμπελιώτες & Παλαιομανίτες

E-mail Εκτύπωση PDF

Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση πολιτών από την Παλαιομάνινα και το Αγράμπελο , που διαμένουν στην Αθήνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Λυτρα και τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους Κώστα Μπαμπουρη και Κώστα Γεωργουλα.

Περισσότερα...
 

Eγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο ο Γ. Αναγνωστόπουλος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο υπ. δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία για το Νέο Διευρυμένο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», Γιάννης Αναγνωστόπουλος την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 7:30 το βράδυ εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία» λειτουργεί στην οδό Σπ. Τρικούπη 7 (δίπλα από τον ΟΤΕ) στο Μεσολόγγι.

 

Ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο ο Αναγνωστόπουλος

E-mail Εκτύπωση PDF

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων
Με συγκεκριμένα κριτήρια, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος ολοκληρώνει την κατάρτιση του συνδυασμού του, «Όραμα – Δημιουργία» για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

 

Περισσότερα...
 

Αυτόνομη κάθοδος Κατσούλη;

E-mail Εκτύπωση PDF

Ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη ο αντινομάρχης Πάνος Κατσούλης να ανακοινώσει την κάθοδο αυτόνομης  κίνησης στο Μεσολόγγι, με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών στελεχών και πολιτών του διευρυμένου δήμου  Μεσολογγίου. Την ίδια στιγμή η αποχώρηση Ψαράκη συνεχίζει να κυριαρχεί στις πολιτικές συζητήσεις στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Περισσότερα...
 

Mε Μουρκούση η αντιπολίτευση στις Οινιάδες.

E-mail Εκτύπωση PDF

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Οινιάδων, δεν υπάκουσε τελικά στην κομματική απόφαση της ΝΔ να στηρίξει στον διερυμένο δήμο του Μεσολογγίου τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Πρεβεζάνο. Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε τάσσεται στο πλευρό του "γαλάζιου" αντάρτη Νίκου Μουρκούση και δημιουργεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στην τοπική ΝΔ.

Περισσότερα...
 

Συναντήσεις Σταμάτη

E-mail Εκτύπωση PDF

Περιοδείες σε τοπικά διαμερίσματα των δήμων Αρακύνθου και Παναιτωλικού πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης. Στην ανακοίνωση του υποψηφίου γίνεται λόγος για αισιόδοξο κλίμα.

Περισσότερα...
 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΛΥΤΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Kαθημερινές  είναι οι επαφές του υποψηφίου Δημάρχου Γ. Λύτρα με τους δημότες των νέων διαμερισμάτων του Δήμου Ξηρομέρου.

Περισσότερα...
 

Στο Αγγελόκαστρο ο Π. Μοσχολιός

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε θερμό κλίμα συνέχισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο  υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στο δήμο Αγγελοκάστρου. Ο κ. Μοσχολιός μαζί με το δήμαρχο Αγγελοκάστρου κ. Ρουσσογιάννη περιόδευσαν σε Κλεισορεύματα, Λυσιμαχεία  και Αγγελόκαστρο. Oι δύο δήμαρχοι, συνοδευόμενοι από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του δήμου καθώς και από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο- Νέος Δήμος Νέα Εποχή», είχαν ενδιαφέρουσες συναντήσεις με πολίτες των χωριών του δήμου.

Περισσότερα...
 

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας ο Παπαναστασίου.

E-mail Εκτύπωση PDF

Τις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας, όπου γράφτηκε η χειρότερη τραγωδία των τελευταίων ετών στην Δυτική Ελλάδα, επισκέφθηκε τη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου. O κ. Παπαναστασίου, άσκησε κριτική στην κυβέρνση, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη ενώ ανακοίνωσε σειρά παρεμβάσεων από την Περιφέρεια, εφ'όσον εκλεγεί στη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη.

Περισσότερα...
 

Εντατικά περιοδείες ο Π. Μοσχολιός

E-mail Εκτύπωση PDF

Με εντατικούς ρυθμούς συνέχισε το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου τις περιοδείες του σε τοπικά διαμερίσματα του νέου δήμου Αγρινίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός. Ο κ. Μοσχολιός περιόδευσε στους δήμους Νεάπολης και Παναιτωλικού, την Λεπενού, ενώ παραβρέθηκε σε δυο εκδηλώσεις.

Περισσότερα...
 

Kατάθεση προτάσεων για το πρόγραμμα Τάνταρου.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γίνεται γνωστό  ότι ο συνδυασμός  «Συμμαχία Προσφοράς» του υποψήφιου δημάρχου Νώντα Τάνταρου για το νέο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, σας προσκαλεί να καταθέσετε τις ιδέες, προτάσεις και απόψεις σας, οι οποίες θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο στην εκπόνηση του προγράμματος του συνδυασμού. Το blog του υποψηφίου δημάρχου είναι:

http://nontastantaros.
blogspot.com