Με δημοσιογράφους στην Πάτρα ο Παπαναστασίου.

E-mail Εκτύπωση PDF

Την άποψη πως μια Δυτική Ελλάδα, όπου όλοι θα στοχεύουν στα πάντα και θα τα θέλουν όλα, απλά θα αποτελεί συνέχεια του μέχρι τώρα… αχταρμά που έχει καταδικάσει την Περιφέρεια σε υπανάπτυξη, κατέθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου, έχοντας το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2010, μια φιλική και χαλαρή επαφή με τους δημοσιογράφους της περιοχής στο καφέ «Παναχαϊκόν», στην Πάτρα.

Περισσότερα...
 

Στον πτέραρχο το «γαλάζιο» χρίσμα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Xρειάστηκαν  διεργασίες αρκετών εβδομάδων, παλινωδίες, καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες, ώστε τελικά το απόγευμα της Παρασκευής να ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στο δήμο Μεσολογγίου που είναι ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πρεβεζάνος. Tην ίδια στιγμή, οι πληροφορίες για το "γαλάζιο" γκάλοπ στο Μεσολόγγι, δίνουν προβάδισμα στον Γ. Αναγνωστόπουλο.

Περισσότερα...
 

Nέες επαφές Παπαναστασίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Το σύνολο των δυνάμεών τους στην διάθεση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Παπαναστασίου, έθεσαν οι Βουλευτές και πρώην Βουλευτές του νομού Αχαΐας, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί του, το πρωί της Τετάρτης, στην Πάτρα.

Περισσότερα...
 

Ισχυρή παρουσία Μοσχολιού

E-mail Εκτύπωση PDF

Τις αρχές και θέσεις του συνδυασμού του, παρουσίασε ο δήμαρχος Αγρινίου.
Με μια ογκώδη συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ , ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός εγκαινίασε τον προεκλογικό του αγώνα...

Περισσότερα...
 

Η "πρώτη" της "Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας"

E-mail Εκτύπωση PDF

Την διακήρυξη του συνδυασμού του παρουσίασε ο Δημ. Σταμάτης με φόντο την Τριχωνίδα
Ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, υποψήφιος Δήμαρχος για τον Νέο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, παρουσίασε τη φιλοσοφία, τις βασικές αρχές και τη στρατηγική υλοποίησης του προεκλογικού του προγράμματος

Περισσότερα...
 

Επίσκεψη Κατσιφάρα στην Περιφέρεια

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, πραγματοποίησε την Τετάρτη επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συναντήθηκε, με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Τάσο Αποστολόπουλο, στα πλαίσια της μάχης για το νέο θεσμό της αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα...
 

Θερμή υποδοχή σε Κομποτή και Μοναστηράκι

E-mail Εκτύπωση PDF

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Κομποτής και του Μοναστηρακίου στον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Νώντα Τάνταρο, ο οποίος και συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Συμμαχία Προσφοράς», στο πλαίσιο των περιοδειών του σε Κοινότητες του νέου Δήμου, επισκέφθηκε τις εν λόγω περιοχές.

Περισσότερα...
 

Συναντήσεις Παπαναστασίου στην Πάτρα

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε Περιφέρεια, Πανεπιστήμιο, δήμο Αιγίου και ΤΕΕ
Σειρά επαφών με παράγοντες της περιοχής στην Αχαΐα, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου.

Περισσότερα...
 

Ξεκινά «δυνατά» ο Μοσχολιός

E-mail Εκτύπωση PDF

Την  δύναμη και την αποδοχή του στο εκλογικό σώμα επιχειρεί να αναδείξει μέσα από την συγκέντρωση που οργανώνει την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, εγκαινιάζοντας και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα.

Περισσότερα...
 

Συναντήσεις Παπαναστασίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Είχε συνάντηση με Νομάρχη, Δήμαρχο και Μητροπολίτη, δήλωση Νικολόπουλου.
Παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Γιώργου Παπαναστασίου συνεδρίασε την Πέμπτη η ΝΟΔΕ Ηλείας...

Περισσότερα...
 

Ανακοινώσεις της Ν.Δ. για δήμους της Αιτωλ/νίας

E-mail Εκτύπωση PDF

Στις τρείς πρώτες ανακοινώσεις της για δήμους της Αιτωλ/νίας, προχώρησε την Τετάρτη 25 Αυγούστου η Νέα Δημοκρατία.
Μετά από ένα τρίμηνο αρνήσεων, συζητήσεων, αμφιταλαντεύσεων  και παρασκηνίου, οριστικά ο Δημήτρης Σταμάτης θα είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για το Αγρίνιο, προσδίδοντας ενδιαφέρον στην εκλογική μάχη του Νοεμβρίου.

Περισσότερα...