Πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΒΔΕ 2010-2011!

E-mail Εκτύπωση PDF

Το δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε 2 μόλις χρόνια κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αυτή την φορά στην κατηγορία Νεανίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Περισσότερα...
 

Χριστουγεννιάτικο camp από τον ΝΟΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Μοναδικές στιγμές κοντά στη φύση πρόκειται να ζήσουν όσοι παρακολουθήσουν το camp του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου, τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, στην τεχνητή λίμνη Στράτου.

Περισσότερα...
 

Δημιουργία τμήματος ποδηλασίας.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αθλητικός όμιλος "ΑΧΕΛΩΟΣ" Αγρινίου προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου, ανεξαρτήτως ηλικίας, να παρακολουθήσουν το νέο τμήμα ποδηλασίας.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/11/2010 στον προαύλειο χώρο του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου και ώρα 13.00. Θα υπάρξει μια συμμετοχή της τάξης των 10 ευρώ για τη στήριξη ατόμων που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

 

Γέμισε ποδήλατα το Αγρίνιο.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ποδήλατα γέμισαν οι δρόμοι του Αγρινίου την Κυριακή 10 Οκτωβρίου λόγω του 8ου ποδηλατικού γύρου Αγρινίου.
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μιας και ο αθλητικός όμιλος ''ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ'' συνεργάστηκε περίφημα με την τροχαία Αγρινίου, το  σύλλογο μοτοσυκλετιστών αλλά και ραδιοερασιτεχνών Αγρινίου.

Περισσότερα...
 

Ποδηλατικός γύρος την Κυριακή.

E-mail Εκτύπωση PDF

Την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά, ο ποδηλατικός γύρος του Αγρινίου.
Το κόστος συμμετοχής για τους ποδηλάτες είναι τρία ευρώ, ενώ η οργάνωση ανήκει στον αθλητικό σύλλογο "Αχελώος".

 

Κυκλοφοριακή αγωγή για ποδηλάτες.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αθλητικός Ομιλος "Ο ΑΧΕΛΩΟΣ" (ο όμιλος που διοργανώνει κάθε χρόνο τον ποδηλατικό γύρο Αγρινίου) κάνει  άλλο ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της οδικής συμπεριφοράς για τους ποδηλάτες του Αγρινίου.

Περισσότερα...
 

Wakeboard camp στην Τριχωνίδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην Τριχωνίδα και στις εγκαταστάσεις της ΓΕΑ στην Δογρί, Wakeboard camp, με τη συμμετοχή αθλητών της ΓΕΑ και του Ομίλου Πάρου.

Περισσότερα...
 

Εντυπωσίασαν τα παιδιά του Ν.Ο. Μεσολογγίου.

E-mail Εκτύπωση PDF

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της παιδικής ομάδας του ΝΟΜ, σε Μέθανα και Ιωάννινα, με σημαντικές διακρίσεις.

Περισσότερα...
 

Mε επιτυχία το 2nd TRIXONIAN WAKEBOARD CONTEST 2010

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στη θέση  «ΝΤΟΥΓΡΙ» της λίμνης Τριχωνίδας έγινε με μεγάλη επιτυχία το 2nd TriΧonian wakeboard Contest. Είναι ένας αγώνας που καθιερώθηκε από  το Ναυταθλητικό τμήμα της ΓΕΑ και γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και του Δήμου Παραβόλας. Εφέτος έγινε σε συνεργασία και με το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου.

Περισσότερα...